Fit en Vitaal » Merken » E3Live

Superfood van E3Live

E3Live is een geheel organische kenmerkende superfood. Het is 100% Aphanizomenon flos-aquae (AFA). Dit voedzame superfood bevat meer dan 65 vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren **. Ons plantaardig premium superfood is non-GMO en veganistisch. E3Live is ons kenmerkende product en we zijn er trots op organische blauw-groene algen (AFA) te bieden die wild worden geoogst uit Klamath Lake in Oregon, VS. Wij zijn de enige oogstmachines die AFA in vers ingevroren vloeibare vorm bij u brengen. ** in sporenbedragen.

 

E3Live + BrainON is een superfoodmix met onze kenmerkende AFA en ook een PEA-extract voor focus en gemoedstoestand. Als je op zoek bent naar een betere focus gedurende je dag, raden we aan deze superfood-blend toe te voegen aan je ochtendroutine. Het combineert gemakkelijk met uw groene smoothies of sappen en verbetert hun natuurlijk voordeel. De PEA in E3Live + BrainON kan ook helpen bij het balanceren van uw humeur, waardoor u een beter vermogen hebt om de dagelijkse stress te beheersen.

 

Blue Majik is een prachtig blauw Spirulina-extract dat wordt gebruikt om zowel visuele als nutritionele boost toe te voegen aan voedselcreaties. Waarschijnlijk heeft u de laatste tijd blauwe smoothies, blauwe drankjes en andere felblauwe, getinte gezondheidsvoeding overal op sociale media gezien. Onze briljante Blue Majik is favoriet geworden bij foodies en receptontwikkelaars, zowel online als in gezondheidsbars over de hele wereld. BLUEtiful ™ Blue Majik geeft voedingsmiddelen niet alleen een verleidelijke visuele gloed maar ook een voedzame boost die verder gaat dan standaard Spirulina-poeder. Het bevat phycocyanine, waarvan klinisch is aangetoond dat het lichamelijk ongemak verlicht.