Fit en Vitaal » Betaalmethoden

Food For Fit Betaalmethoden

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Jij rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankier omgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Onze animatie laat jou snel zien wat iDEAL precies is.

Klarna

Achteraf Betalen: binnen 14 dagen.
Deze webwinkel geeft je in samenwerking met Klarna de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. Je hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en je betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

Je betaalt pas als u de bestelling in huis heeft.
Je hebt altijd 14 dagen de tijd om je rekening te betalen.
De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden.
Je hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven.
Je hebt altijd minimaal 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de consumentenwet*.
Je kunt je facturen downloaden en betalen met iDEAL op klarna.nl.
Je kunt alleen aan Klarna betalen, omdat de vordering aan Klarna wordt overgedragen.

De ondernemer rekent voorlopig € 0 voor het gebruik van deze service. Bedenk dat deze kosten per webwinkel kunnen verschillen.

Kosten bij te late betaling

Als Klarna geen betaling heeft ontvangen op de vervaldatum van de factuur, zal er per e-mail kosteloos een eerste herinnering worden gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna  € 13,50 aanmaningskosten** in rekening brengen. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten oplopen tot 15% voor bedragen tot € 2.500,- met een minimum van € 40,-.

Kredietcheck 

Wanneer voor Achteraf Betalen gekozen wordt zal Klarna een kredietevaluatie uitvoeren, wat kan inhouden dat een kredietcheck wordt gedaan.

Privacystatement

Je persoonsgegevens worden in overeenstemming met de geldende wetgeving verwerkt en niet aan derde partijen verstrekt voor advertentiedoeleinden. De persoonsgegevens worden gebruikt ter identificatie, voor klantanalyse, kredietevaluatie, marketingactiviteiten en verdere productontwikkeling. Bekijk Klarna’s privacystatement voor een nadere uitleg over de manier waarop Klarna persoonsgegevens verwerkt. 

Door Achteraf Betalen te  gebruiken ga je ermee akkoord dat Klarna je persoonsgegevens in overeenstemming met haar privacystatement verwerkt, inclusief het overdragen van gegevens aan zorgvuldig uitgekozen partners of aan landen buiten de EU/EER.

* Geldt niet voor alle goederen en diensten, bijv. vliegreizen, evenementen en speciaal vervaardigde producten.

** Bij facturen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht.